NHL

Mikko Koivun jälkeen Minnesota Wild on menossa hurjaan suuntaan! – ”Ennen näkemätöntä…”

Julkaistu:

AOP

NHL:ssä suomalaistenkin keskuudessa merkittävä organisaatio eli Minnesota Wild on kahden viimeisen kauden aikana ottanut isoja askelia eteenpäin. Tälle kaudelle joukkue uudisti runkoaan hieman ja tulevaisuus näyttää hyvältä, vaikka kolme seuraavaa vuotta ovatkin palkkojen osalta ikäviä. Fakta on kuitenkin se, että Wild on kohta nousemassa NHL:ssä mestaruutta oikeasti tavoittelevaksi joukkueeksi.

Minnesota Wildin siirtyessä Mikko Koivun jälkeiseen aikaan on tilanne ollut hieno. GM Bill Guerin on tehnyt organisaation kanssa loistavia liikkeitä ja eniten nousua on helpottanut venäläistähti Kirill Kaprizovin saapuminen joukkueeseen.

Salavat Julajev Ufan ja TsSKA Moskovan riveissä KHL:ssä hurjia tehoja paukuttanut venäläinen saapui viime kaudeksi NHL:n tehden välittömästi vaikutuksen. Tällä kaudella Kaprizov on jo rikkonut Wildin organisaation yhden kauden piste-ennätykset ja on vaarallisin pelaaja organisaatiossa sitten Marian Gaborikin.

Wild on tunnettu duunarijoukkueena, mutta tällä kaudella päävalmentaja Dean Evason on saanut revittyä joukkueesta irti ennen näkemättömiä asioita. Kaprizovin johdolla muodostuu yksi NHL:n vaarallisimmista kentistä, jossa sentterinä toimii edullisella sopimuksella pelaava Ryan Hartman ja toisessa laidassa Norjan suurpelaaja Mats Zuccarello. Tämän kentän yhteispeli on parhaimmillaan todella kovaa luokkaa ja Kaprizovin sekä Zuccarellon tarjoilemat syöttöketjut hakevat vertaistaan koko sarjassa.

Zuccarello on noussut yli 30-vuotiaana pelaajana ensimmäistä kertaa urallaan yli piste per peli hyökkääjäksi NHL:ssä ja rikkonut myös 20 maalin rajapyykin toistamiseen uransa aikana. Nämä lupaavat hyvää nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, jossa odottaa muuan itävaltalaissentteri Marco Rossi läpimurron tekemistä NHL:n kirkkaisiin valoihin.

Suositut artikkelit

Copyright © 2024 Kiekkofani.com