Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkovin Florida Panthers juuri nyt suurin mestarisuosikki!

Florida Panthersin pelaajat juhlii maalia.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja päättyy maanantaina, mutta ennen maanantaita on jo helppo todeta, mikä joukkue on voittanut markkinat. Tämä joukkue on Florida Panthers, joka on käytännössä hankkinut kaikki kuumimmat nimet markkinoilta riveihinsä. Pientä jobinpostia myös on tullut, sillä kärkipuolustaja joutui loukkaantuneiden listalle.

Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers on kuumin mestarisuosikki juuri nyt voittamaan NHL:n mestaruuden eli Stanley Cupin. GM Bill Zito on tehnyt siirtojen takarajalla loistavia hankintoja, sillä Panthers hankki kaksi puolustajaa ja yhden loistavan hyökkääjän.

Ensin Panthers järjesti lisää palkkatilaa kauppaamalla Frank Vatranon New York Rangersiin. Tämän jälkeen joukkue hankki Montreal Canadiensista puolustaja Ben Chiarotin riveihinsä ja lauantaina Philadelphia Flyersista joukkue kaappasi loistavalla kaupalla Claude Girouxin riveihinsä. Tuorein hankinta on ruotsalaispuolustaja Robert Hägg, joka saapui joukkueeseen Buffalo Sabresista vaihdossa myöhäiseen varausvuoroon.

Sunnuntaina joukkue sai myös ikäviä uutisia, sillä tähtipuolustaja Aaron Ekblad joutuu loukkaantuneiden pelaajien listalle eikä pelaa enää runkosarjan aikana. Ekblad sai jalkaansa iskua ja joutui sivuun kesken edellisen ottelun.

Vaikka Ekblad tippui pois kokoonpanosta, niin joukkueessa on nyt huomattavasti enemmän leveyttä sekä kokemusta kuin viime keväänä. Viime kaudella joukkue pelasi jo huikeaa jääkiekkoa ja haastoi tosissaan Tampa Bay Lightningin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Panthers lähtee runkosarjan viimeiselle neljännekselle divisioonan kärkipaikalta ja suurella todennäköisyydellä joukkue voittaa koko NHL:n itäisen konferenssin. Se tarjoaa loistavat asetelmat pudotuspeleihin, vaikka Atlantin divisioonasta löytyykin sarjan kovimmat haastajat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL