Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Suomen olympiasankari johdattaa Liiga-joukkueensa pudotuspeleihin – ”Käsittämätön vahvistus”

Hannes Björninen Lahden Pelicans
AOP

Liigassa pudotuspelikamppailu käy todella kuumana, niin suorien pudotuspelipaikkojen kuin säälipudotuspelienkin kohdalla. Tällä hetkellä sarjassa tilanne on se, että hallitseva Suomen mestari Rauman Lukko on tippumassa ulos isoista tansseista. Suurin muutos viime viikkoina on tapahtunut Lahden Pelicansin pelaamisessa, joka nousi kiinni pudotuspelipaikkaan.

Lahden Pelicans on tehnyt vahvaa jälkeä maaliskuussa Liiga-kaukaloissa. Iso tekijä joukkueen vahvan vireen takana on Helsingin Jokereista siirtojen takarajalla paluun Pelicansin riveihin tehnyt Hannes Björninen. Olympiakultaa Pekingissä Leijonien kanssa juhlinut Björninen pelasi ensimmäisen pelinsä Liigassa tällä kaudella 2. maaliskuuta Rauman Lukon vieraana. Tuosta ottelusta tuli jatkojen jälkeen Pelicansille tappio, mutta tämän jälkeen meno on ollut hurjaa.

Pelicans on pelannut Björninen takaisin kokoonpanossaan yhteensä kuusi ottelua ja voittanut näistä neljä. Neljästä voittoon päättyneestä kolme voittoa on tullut suoraan varsinaisella peliajalla ja yksi jatkoajalla Oulun Kärpistä. Kärppiä vastaan Björninen oli voiton arkkitehti, sillä hyökkääjä teki kaksi sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua tasoituksen ja iski jatkoajalla rangaistuslaukauksesta voittomaalin.

Pelicansin riveissä Björninen teki viime kaudella 54 otteluun 54 pistettä. Tällä kaudella kuuteen peliin on syntynyt tehot 3+3, eli piste per peli tahti on jatkunut Liigassa vahvasti. Jokereissa pääsääntöisesti neloskentän keskellä operoinut Björninen  teki 43 otteluun 21 tehopistettä. Kuuden pelin jälkeen on helppo todeta Björnisen olleen käsittämätön vahvistus.

Lahden kiekkoylpeydellä on vielä loistavat mahdollisuudet ottaa säälipudotuspeleihin kotietu nimiinsä, sillä joukkue käy tästä kovaa taistelua neljän joukkueen kanssa. Taistelussa ovat mukana KalPa, Kärpät, Kouvolan KooKoo ja pudotuspelien ulkopuolelle tällä hetkellä jäämässä oleva Lukko. Pelicansilla on täysin sama piste keskiarvo KooKoon ja KalPan kanssa. Lukko on 0,007 pistettä Pelicansin takana.

Tiistain kierroksella Pelicans haastaa Tampereen Tapparan vieraissa. Lukko saa kotijäälleen vastaansa HPK:n ja KalPa saa haasteen kotijäällään Turun Palloseuralta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat