Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tässä on Liigan paras puolustaja! – Hämmästyttävät tilastot

Les Lancaster, Tampereen Ilves
AOP

Liigassa pelaa monia tuntemattomia suuruuksia ja yksi kiekkoilee palkkaansa vastaan Tampereen Nokia Areenan jäällä. Liigaan täksi kaudeksi saapunut yhdysvaltalaispuolustaja on näyttänyt, että hän on jääkenttien kingi.

Tampereen Ilves iski kätensä viime kesänä melkoiseen kultakimpaleeseen, kun joukkue hankki Yhdysvaltain ECHL:ssä kiekkoilleen puolustaja Les Lancasterin riveihinsä. Lancaster pelasi Teksasissa Allen Americansin riveissä viime kaudella 72 ottelua ja iski näissä 64 tehopistettä ollen joukkueensa paras pistemies ennen hyökkääjä Corey Mackinia, joka siirtyi täksi kaudeksi HockeyAllsvenskaniin.

Ilveksessä vuonna 1995 syntynyt pienikokoinen puolustaja on pelannut vahvaa kautta. Tähän mennessä runkosarjan 52 otteluun taitavasti luisteleva kiekollinen puolustaja on tehnyt 34 tehopistettä ja näistä yhdeksän on ollut maaleja. Peliaikaa puolustaja on kerryttänyt 19,5 minuuttia ottelua kohden. Sopimusta puolustajalla on Tampereelle vielä ensi kaudeksi.

Viimeksi keskiviikon Liiga-kierroksella Michiganin osavaltiosta kotoisin oleva Lancaster teki maalin SaiPan verkkoon Ilveksen 5-4 -voitossa.

Lancaster on tällä hetkellä Liigan puolustajien pistepörssin kolmantena Rauman Lukon Vili Saarijärven ja KalPan Lasse Lappalaisen jälkeen.

Oikealta laukova puolustaja on päässyt pohjois-amerikassa koittamaan myös AHL:ssä kolmen eri organisaation riveissä, mutta pelejä on kertynyt siellä ainoastaan yhdeksän kappaletta. Yliopistouransa aikana Lancaster edusti kolme ensimmäistä vuotta Mercyhurstia, mutta pelasi neljännen yliopistovuotensa Denverin yliopistossa. Denverin tuon kauden joukkueesta yhdestä pelaajasta on tullut vakiopelaaja NHL:ssä, kun puolustaja Ian Mitchell on lyönyt läpi Chicago Blackhawksissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga