Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tässä on mestarisuosikin uudet kokoonpanot! – Olympiapuolustaja kolmosparissa!

Kärpät juhlii maalia.
AOP

Liigassa pelataan maanantaina ainoastaan yksi ottelu, kun valmentajaa viikonloppuna vaihtanut Oulun Kärpät saa vastaansa Porin Ässät. Ottelu on todella mielenkiintoinen, sillä Kärpissä on uusia pelaajia ja joukkue pyrkii pääsemään takaisin voittojen tielle sekä kiinni suoraan pudotuspelipaikkaan.

Oulussa on palattu arkeen, kun pitkän kierroksen jälkeen Lauri Marjamäki on jälleen penkin takana. Marjamäki valmensi aiemmin Kärppiä kolmen kauden ajan ja saavutti tuona aikana kaksi mestaruutta sekä yhden pronssin.

Marjamäen jälkeen Oulussa kävivät niin Mikko Manner kuin Lauri Mikkolakin koittamassa, mutta tulos ei ollut toivottua. Viimeisimpänä Mikkola joutui luopumaan paikasta, kun Marjamäki palasi penkin taakse.

Maanantaina Kärpät on vahvistanut merkittävästi joukkuettaan, kun oululaislähtöinen Julius Junttila palasi Marjamäen perässä Helsingin Jokereista kasvattiseuraansa. Junttila ottaa paikan heti ykköskentän laidasta Saku Mäenalasen rinnalta. Puolustukseen Kärpät sai vahvistuksen myös Jokereista, kun vasemmalta laukova kovaotteinen David Sklenicka tekee debyytin Liigassa. Sklenickalla pelipaikka on kolmosparissa Mikko Niemelän rinnalla.

Porin Ässät on menettänyt jo hyvissä ajoin mahdollisuutensa Liigan pudotuspeleihin. Karri Kiven valmentama nippiu on nyt 48 pisteessä ja matkaa kymmenenteen sijaa on hurjat 28 pistettä. Ässillä on runkosarjaa vielä kahdeksan ottelua jäljellä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella toisensa kolmesti ja kaikki ottelut ovat päättyneet Kärppien selviin voittoihin. Ässät on iskenyt kolmeen keskinäiseen otteluun vain kaksi maalia.

Oulun Kärppien kokoonpano Ässät-otteluun

Julius Junttila – Saku Mäenalanen – Juhamatti Aaltonen
Ville Koivunen – Antti Kalapudas – Ville Leskinen
Mika Pyörälä – Troy Bourke – Petter Emanuelsson
Kirill Slepets – Arttu Hyry – Aku Räty

Ludwig Byström – Arttu Paaso
Damir Musin – Taneli Ronkainen
David Sklenicka – Mikko Niemelä
Jaakko Niskala

Joel Blomqvist (Niklas Kokko)

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga