Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ilveksessä ihastuttanut kanadalaishyökkääjä veivasi upean maalin NHL:ssä!

Barrett Hayton viimeisteli ehkä kauden upeimman maalin.
AOP

Arizona Coyotes koki kotijäällään Gila River Arenalla Arizonan Glendalen kaupungissa niukan tappion Winnipeg Jetsille. Samassa divisioonassa oleva Jets yrittää vielä taistella itseään mukaan pudotuspeleihin, joten voitto oli vieraille äärimmäisen iso.

Winnipeg Jets nappasi tiukan taiston jälkeen nimiinsä voiton Arizona Coyotesista 5-3 -lukemin. Jetsin tehomiehinä ottelussa häärivät Kyle Connor ja Pierre-Luc Dubois. Connor iski ottelussa kaksi maalia ja Dubois syötti kaksi. Kolmesta muusta Jetsin maaleista vastasivat Adam Lowry, Evgeny Svechnikov ja Blake Wheeler.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Jakob Chychrun, Nick Ritchie ja tehot 1+1 ottelussa kerännyt kanadalaishyökkääjä Barrett Hayton, joka vastasi samalla illan sekä ehkä koko kauden upeimmasta osumasta.

Hayton sai kiekon omalla siniviivalla haltuunsa, purjehti kentän läpi ja heitti kiekon ohi ottelussa 26 kertaa torjuneen Eric Comrien. Hayton pelasi viime syksynä Tampereen Ilveksen paidassa Liigaa kahdeksan ottelun verran ja iski näissä tehot 0+4. Hayton on Coyotesin kesän 2018 ykköskierroksen varaus.

Haytonin lisäksi kaksi muuta kotijoukkueen maalintekijää iskivät 1+1 tehot ja neljän kahden pisteen mies kotijoukkueelta oli ruotsalaislaituri Loui Eriksson 0+2 tehoillaan.

Coyotesin maalilla kokenut maalivahti Scott Wedgewood antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon. Devilsistä kesken kauden aavikolle saapunut maalivahti torjui ottelussa 33 laukausta ja Mark Scheifelen rangaistuslaukauksen kolmannessa erässä.

Coyotes taistelee tiukasti Montreal Canadiensin kanssa sarjan viimeisestä sijasta ja paremmista prosenteista kesällä järjestettävään NHL:n varaustilaisuuden ykkösvuoroon. Tällä hetkellä Coyotes on sarjassa viimeinen 32 pisteellä, kun Canadiensilla on 33 pistettä.

Jets on tällä hetkellä kuuden pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta lännessä. Joukkueella on toki peli enemmän pelattuna kuin Dallas Starsilla, joka pitää kahdeksatta sijaa hallussaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL