Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bay Lightningin venäläistähti kävi leikkauksessa – missaa lähes kolme kuukautta

Nikita Kucherov on yksi maailman parhaista pelaajista.
AOP

Kaksi edellistä Stanley Cup -mestaruutta voittanut Tampa Bay Lightning on saanut heikolle alkukaudelleen ikävän uutisen, kun joukkueen supertähti Nikita Kucherov joutuu peleistä sivuun lähes kolmeksi kuukaudeksi.

Koko viime kauden NHL:n runkosarjan osalta lonkkaleikkauksen takia menettänyt Nikita Kucherov on käynyt leikkauksessa ja on sivussa seuraavat 8-10 viikkoa peleistä. Kucherov loukkasi Washington Capitalsia vastaan käydyssä ottelussa ilmeisesti nivustaan ja joutui jättämään pelin kesken.

Kucherovin tilannetta tutkittiin ja hyökkääjää yritettiin saada kuntouttamalla pelikuntoon, mutta lopulta leikkaus oli ainut mahdollinen keino parsia yksi maailman parhaista jääkiekkoilijoista takaisin pelikuntoon.

Venäläishyökkääjä iski kolmeen ensimmäiseen otteluun neljä tehopistettä ja nautti yli 20 minuutin peliajasta. Viime kesänä NHL:n pudotuspeleissä Kucherov pelasi 23 ottelua ja iski näissä 32 tehopistettä. Parhaalla NHL-kaudellaan Kucherov on tehnyt 82 otteluun 128 tehopistettä.

Kucherovin onni onnettomuudessa on se, että hyökkääjä on takaisin pelikunnossa vielä ennen Pekingin olympialaisia, jotka pelataan helmikuussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL