Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Florida Panthersin päävalmentaja tapaa NHL:n komissaarin torstaina

Joel Quenneville Panthersin penkin takana.
AOP

Florida Panthersin päävalmentaja Joel Quenneville on pahassa paikassa, sillä hän toimi Chicago Blackhawksin päävalmentajana vuonna 2010, kun pahoinpitelyskandaali tapahtui joukkueen sisällä.

Kokenut kolmen Stanley Cupin kanadalaisvalmentaja Joel Quenneville on joutunut vahvasta Florida Panthersin alkukaudesta huolimatta tulisille hiilille, kun Chicago Blackhawksissa vuonna tapahtuneet pahoinpitelyt vuonna 2010 ovat nousseet pintaan.

Quenneville oli Blackhawksin päävalmentajana, kun joukkueen videovalmentajana toiminut Brad Aldrich jäi kiinni joukkueen pelaajan seksuaalisesta pahoinpitelystä. Quenneville suhtautui tapahtuneeseen olankohautuksin ja tämä on tullut ilmi tiistaina ilmestyneessä selvityksessä.

Quenneville kiisti kaikenlisäksi tietäneensä mitään tapahtumista, kun häneltä kysyttii asiaa kesällä. Quennevillen lisäksi jo Blackhawksin GM:n paikalta sivuun jäänyt Stan Bowman ja nykyisin Winnipeg Jetsin GM:nä toimiva Kevin Cheveldayoff jäivät kiinni valehtelusta.

NHL:n komissaari Gary Bettman kertoi, että haluaa henkilökohtaisesti haastatella sekä Cheveldayoffia ja Quennevilleä, jotta voi päättää tekeekö NHL organisaationa henkilöiden kohdalla jotain kurinpidollisia ratkaisuja.

Keskiviikon aamujäiden yhteydessä Quenneville ei vastannut Blackhawksin skandaaliin liittyviin kysymyksiin, mutta kertoi, että tapaa Bettmannin New Yorkissa torstaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL