Muut sarjat

Wisehockey-järjestelmä leviää myös Norjan Fjordkraft-ligaeniin

Julkaistu:

AOP

Liigassa jo hyvän aikaa käytössä ollut Wisehockey-älykiekkojärjestelmä jatkaa maailmanvalloitustaan.

Norjan jääkiekon pääsarja Fjordkraft-ligaen on ottanut käyttöön Wisehockey-urheiluanalyysialustan. Täysin automatisoitu reaaliaikainen urheiluanalyysiohjelmisto palvelee valmennuksen ja pelaajien kehittämisen lisäksi myös täysin uutta urheilukokemusta.

Reaaliaikainen data tekee areenoista houkuttelevampia yleisölle. Lisäksi Wisehockeyn reaaliaikainen sovellusliittymä mahdollistaa uudet palvelut televisiosta mobiilisovelluksiin.

Wisehockeyn tuottamat tiedot viedään areenoiden lisäksi myös tv-lähetyksiin, vedonlyöntiin ja mobiilipalveluihin. Nyt on mahdollista esitellä ominaisuuksia, kuten visuaalinen vertailu joukkueiden ja pelaajien välillä suuremmalle yleisölle, tai tarjota syvällisiä analyyseja ammattilaisille ja jääkiekkoanalyytikoille.

Wisehockey Oy:n myyntijohtaja Miska Kuusisto kertoo, että uusi teknologia tuo uusia hienouksia norjalaisten käyttöön.

– Ainutlaatuinen, täysin automatisoitu reaaliaikainen sovellusliittymä on mahdollistanut uudenlaisen vuoropuhelun fanien kanssa. Voit jakaa illan tapahtumat heti, ei seuraavana päivänä. Voit käyttää kaikkia nykyaikaisia ​​digitaalisia menetelmiä, jotka ovat myös avainasemassa erityisesti nuorten digitaalisten syntyperäisten ihmisten tavoittamisessa.

– Palveluekosysteemikumppanit ovat ratkaisevia suuremmassa mittakaavassa. Esimerkiksi norjalaisen The Fan Groupin edistynyt alusta tarjoaa interaktiivisen välineen fanikunnan palvelemiseen.

Täysin automatisoitu reaaliaikainen analyysialusta mahdollistaa pelitietojen seuraamisen, joita on ollut vaikea tai mahdotonta kerätä ja analysoida aiemmin. Tiedot käsitellään myös automaattisesti visuaaliseen, helposti ymmärrettävään muotoon, mukaan lukien automaattinen videoleike kaikista pelitapahtumista.

Tämä antaa uusia työkaluja valmennukseen ja pelaajien kehittämiseen, jotta he ymmärtäisivät paremmin heidän pelinsä.

Esimerkiksi maaliodottamien xG-tilasto koostuu kymmenien tietojen automatisoidusta analysoinnista reaaliajassa. Mallinnus perustuu kymmeniin tuhansiin laukauksiin ja miljooniin pelitapahtumiin.

– Wisehockeyn ottaminen Fjordkraft-ligaeniin osoittaa, että hienosäädetty alusta mukautuu helposti uusiin ympäristöihin. Tämän kehityksen myötä kansainvälinen jääkiekkoyleisö saa uusia palveluita.

– Älykäs kiekkoteknologia vahvistaa norjalaisen jääkiekon asemaa sekä ammattimaisesti että kilpaillessaan yleisön ajasta muiden urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteettien välillä, Wisehockeyn toimitusjohtaja Tomi Mikkonen toteaa.

Wisehockey-järjestelmä on ollut käytössä jo KHL:ssä ja Liigassa. Lisäksi Wisehockeyä käytetään areenoilla, kuten Vierumäen olympiaharjoituskeskuksessa, joka on Suomen jääkiekkomaajoukkueiden kotipaikka.

Wisehockey tarjoaa automaattista reaaliaikaista analytiikkaa myös muille urheilulajeille. Wisesport-jalkapalloanalytiikka-alusta on ollut käytössä jo yli vuoden muun muassa Suomen Palloliitto Ry:n Eerikkilän harjoituskeskuksessa.

Suositut artikkelit

Copyright © 2024 Kiekkofani.com