Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vladimir Tarasenko ratkaisi voiton St. Louis Bluesille – joukkueella historiallinen kauden alku

Vladimir Tarasenko Bluesin vieraspaidassa.
AOP

Yön NHL-kierroksen jälkimmäisessä ottelussa St. Louis Blues haki vierasvoiton Las Vegasista, kun joukkue kaatoi Vegas Golden Knightsin tiukan väännön päätteeksi. Blues on aloittanut kauden kolmella perättäisellä vierasvoitolla, mikä on ensimmäinen kerta organisaation historiassa.

Venäläistähti Vladimir Tarasenkosta tuli St. Louis Bluesin sankari, kun joukkue haki 3-1 -vierasvoiton Vegas Golden Knightsista. Tarasenko iski joukkueensa voittomaalin kolmannen erän puolivälissä keskialueen kiekonriiston jälkeen syntyneestä vastahyökkäyksestä.

Kahdesta muusta maalista vastasivat Brandon Saad toisessa erässä ja Ivan Barbashev, joka iski loppulukemat tyhjiin. William Karlsson iski avauserässä Golden Knightsin ottelun ainokaisen.

Jordan Binnington pelasi mahtavan ottelun vieraiden maalilla ottaen 42 torjuntaa voiton eteen.

Bluesin päävalmentaja Craig Berube oli taiston tauottua yhtä hymyä ja ylisti voittamaalin tehnyttä venäläishyökkääjää.

– Hän pelasi mahtavan ottelun. Vladimirilla taisi olla seitsemän laukausta kohti maalia ja hän iski meille tärkeän maalin kolmannessa erässä. Pidin hänen tekemisestään jäällä pelin jokaisella osa-alueella. Kaikki mitä hän voi pelaajana kentällä tehdä, hän teki tässä pelissä, kehui Berube.

Tarasenko itse oli tyytyväinen joukkueensa peliin, mutta vaatii lisää tehokkuutta.

– Meillä oli hurjasti paikkoja, mutta meidän on pakko tehdä enemmän maaleja. Tänään tämä riitti, kertoi venäläinen haastattelussa.

Eri tilastojen mukaan Blues sai avauserän aikana kahdeksan vaarallista maalintekopaikkaa kohti Golden Knightsin maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL