Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Buffalo Sabres poimi lupaavan hyökkääjän siirtolistalta

Axel Jonsson-Fjällby
AOP

Buffalo Sabres teki hyökkäykseensä kauppauksen NHL:n siirtolistalta, kun organisaatio poimi Washington Capitalsin varaaman ruotsalaishyökkääjän riveihinsä.

Buffalo Sabres hankki leveyttä nuoreen hyökkäykseen poimimalla NHL:n siirtolistaltalta Axel Jonsson-Fjällbyn riveihinsä. 23-vuotias Tukholmasta kotoisin oleva laitahyökkääjä on Washington Capitalsin viidennen kierroksen varaus vuoden 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Ruotsalaisella on sopimusta aina kesään 2023 saakka ja vuosiansio 750 tuhatta dollaria.

Jonsson-Fjällby on pelannut kolme edellistä kautta AHL:ssä Hershey Bearsin riveissä. Pelejä AHL:ssä on kertynyt kaiken kaikkiaan 108 kappaletta ja näissä on syntynyt 41 tehopistettä. Ruotsissa pelatessaan Jonsson-Fjällby on ollut Djurgårdens IF:n mies. Edellisen kerran SHL:ssä hyökkääjä kiekkoili kaudella 2018-19 ja iski Djurgårdensin riveissä yhteensä kymmenen tehopistettä 36 otteluun.

183 senttinen hyökkääjä tuo kilpailua Sabresin syvyyskenttiin ja todennäköisesti tekee NHL-debyytin tulevalla kaudella. Yhtään NHL-peliä Capitals ei hyökkääjälle tarjonnut.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL