Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegas Golden Knightsin Robin Lehner syyttää NHL-joukkueita lääketieteellisistä väärinkäytöksistä

Robin Lehner pelasi huippupelin Vegasin maalilla.
AOP

Vegas Golden Knightsin maalivahti Robin Lehner syyttää NHL-joukkueita lääketieteellisistä väärinkäytöksistä, kuten bentsodiatsepiinien ja Ambienin tarjoamisesta pelaajille ilman reseptiä.

Ruotsalaismaalivahti Robin Lehner esitti väitteet Twitterissä lauantaina kiinnittääkseen huomiota leikkauksen kanssa umpikujaan joutuneen entisen joukkuetoverinsa Jack Eichelin ja Buffalo Sabresin väliseen tilanteeseen.

Ruotsalainen maalivahti uhkasi julkaista yhden tarinan päivässä, ellei asioita korjata.

– Olen tehnyt hulluja virheitä. Mutta valehtelu siitä, mitä olen nähnyt 12 vuoden ajan, ei ole yksi niistä. En välitä siitä, mitä he sanovat, en valehtele näistä asioista. Jatkan. Olen tallentanut tarinoita vuoden. Katso nyt, milloin NHL yrittää hiljentää minut.

NHL:n varakomissaari Bill Daly kertoi ESPN:lle, että liiga yrittää järjestää Lehnerin kanssa haastattelua saadakseen lisätietoja hänen väitteistään. Lehner kertoi ESPN:lle, ettei ollut kuullut liigasta sunnuntai-iltapäivään mennessä.

– Uskon, että meidän on pelaajina puolustettava sitä, mitä näemme väärin liigassa. Ei ole väliä, jos olemme vihollisia ajoittain jäällä. Ensi kerralla saatat kohdella sinua väärin tai, mikä vielä pahempaa, joutua tekemään asioita, jotka eivät ole terveydellesi hyviä.

Lehner twiittasi, että bentsodiatsepiineja ja Ambienia annetaan säännöllisesti pelaajille matkoille ja että ”Monet joukkueet vain jakavat sen ilman reseptiä”. Maalivahti sanoi, että Golden Knights ei ollut yksi niistä joukkueista, mutta hän viittasi siihen, että hän on ollut joukkueissa, jotka ovat harjoittaneet näitä käytäntöjä.

Seuraavassa twiitissä Lehner vihjasi, että Philadelphia Flyers oli yksi tällainen organisaatio, ja vaati valmentaja Alain Vigneaultin irtisanomista. Lehner on uransa aikana viettänyt aikaa Ottawa Senatorsin, Sabresin, New York Islandersin ja Chicago Blackhawksin organisaatioissa ennen siirtymistään Golden Knightsiin kaudella 2019-20.

Lehner kertoi ESPN:lle, että hän oli epävarma siitä, että useammat ihmiset eivät ”Puhuneet siitä, mitä Jackin kanssa tapahtuu, ja tukeneet häntä”. Lehner sanoi toivovansa useampien pelaajien puhuvan Eichelin puolesta.

Lehner ja Eichel olivat joukkuetovereita Buffalossa kolme kautta, vuodesta 2015 vuoteen 2018. Yhdessä maalivahdin twiitistä hän kirjoitti, että Sabres käsitteli väärin hänen kärsimänsä nilkan nyrjähdyksen, joka vaati leikkausta.

24-vuotias Eichel on ollut poissa maaliskuusta lähtien ja hänellä on levytyrä niskassa. Taisteltuaan joukkueen johdon kanssa vamman asianmukaisesta hoidosta, Eichel pyysi kauppaa ja häneltä on riistetty kapteenius.

Sabres toivoo Eichelille fuusioleikkausta, joka saisi hänet takaisin jäälle kuuden kuukauden kuluttua. Eichelin lääkärit ovat ehdottaneet levyn korvausleikkausta, joka jättäisi hänet sivuun kuudeksi viikoksi ja kantaisi paljon pienemmän riskin siitä, että niska tarvitsisi tulevia leikkauksia myöhemmin elämässä. Levynvaihtoleikkausta ei ole koskaan tehty NHL -pelaajalle.

NHL:n työehtosopimussääntöjen mukaan joukkueilla on viimeinen sana loukkaantumisten hoidossa. Eichel aloittaa kauden 2021-22 pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla ja on vaarassa jäädä USA:n kokoonpanosta Pekingin vuoden 2022 talviolympialaisiin.

Lehner, joka on yksi NHL: n äänekkäimmistä mielenterveyden puolestapuhujista, sanoi, että on epäoikeudenmukaista, että Eichelin tilanne on venynyt näin pitkään ja että hänen on otettava asiat omiin käsiinsä.

Lehner twiittasi perjantaina turhautumisestaan ​​NHL:n pelaajayhdistyksen NHLPA:n hiljaisuuteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL