Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vancouver Canucksin tähtisentterille siltasopimus

Elias Pettersson avoimena tavoitteistaan
AOP

NHL-seura Vancouver Canucks on päässyt sopuun tähtisentteri Elias Petterssonin kanssa jatkosopimuksesta. Ruotsalaissentteri jatkaa joukkueen riveissä kolmen seuraavan kauden ajan ja on sopimuksen päättyessä rajoitettu vapaa agentti.

Vancouver Canucks teki kauan odotetun sopimuksen, kun ruotsalaissentteri Elias Pettersson teki kolmen vuoden ja yhteensä reilut 22 miljoonan dollarin siltasopimuksen. Sundsvallista kotoisin oleva Pettersson on 22-vuotias hyökkääjä ja hänen tulokassopimuksensa tuli päätökseen viime kauden päätteeksi.

Vasemmalta laukovan tähtisentterin sopimuksen kausittainen arvo on 7,35 miljoonaa dollaria. Sopimuksen kolmannen vuoden rahallinen arvo ei ole vielä CapFriendly.com -sivuston tiedossa. Kolmannen vuoden rahallisen arvon merkitys on suuri, sillä se on vähimmäismäärä, joka Canucksin tulee tarjota vuoden mittaiselle perustarjoukselle pitääkseen Petterssonin mikäli organisaatio ja pelaaja eivät ole aiemmin päässeet sopuun uudesta sopimuksesta.

Pettersson on Canucksin ykköskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Canucks poimi Växjö Lakersin riveissä SHL:ää dominoineen hyökkääjän numerolla viisi. Uransa aikana Pettersson on NHL:n runkosarjassa pelannut 165 ottelua ja tehnyt näissä 153 tehopistettä. Viime kausi meni pilalle loukkaantumisen vuoksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL