Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallasin suomalaistähti joutuu leikkaukseen – edessä kuukausien mittainen sairasloma

Dallas Starsin Roope Hintz joutuu sairaslomalle leikkauksen takia.
AOP

Dallas Starsissa pelaava Roope Hintz joutuu leikkauspöydälle, johtuen reiden lähentäjälihaksen vammasta. Vamma on vaivannut hyökkääjää koko kauden ajan.

Roope Hintz oli Dallas Starsin kirkkaimpia tähtiä tällä kaudella, vaikka reiden lähentäjälihaksen vamma vaivasi koko kauden ajan. Vammasta johtuen Hintz pelasi vain 41 ottelua, joissa kertyi kuitenkin upeat 43 tehopistettä (15+28).

Koska Dallasin matka ei jatkunut pudotuspeleihin, on suomalaishyökkääjän leikkaus edessä pian. Joukkueen GM Jim Nils kuitenkin kertoi, että Hintz on todennäköisesti jo täydessä iskussa ennen ensi kauden alkua. Suomalaisille keikkofaneille tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä, ettei 24-vuotiasta tamperelaista nähdä kevään MM-karkeloissa.

Marraskuussa 2020 Hintz teki joukkueen kanssa kolmivuotisen sopimuksen, jonka arvo oli yhteensä 9,45 miljoonaa dollaria, eli noin 7,78 milj.euroa. Hyökkääjällä ei ole loukkaantumisen takia mitään hätää sopimuksen kanssa, ja tulevaisuus on jatkuvasti vain nousujohteinen. Hintz on pelannut nyt kolme kautta Dallasissa, ja 159:ssä ottelussa on kertynyt 98 tehopistettä (43+55).

Starsin toisen suomalaisen, Miro Heiskasen sopimus on puolestaan katkolla. Joukkueen GM:n mukaan sopimusneuvottelut ovat käynnissä, mutta Heiskasesta voi tulla tämän kauden jälkeen rajoitettu vapaa agentti. Tällä kaudella syntyi tehot 8+19=27 (55 ottelua).

Suomalaispuolustaja on niin ikään pelannut Dallasissa kolme kautta, tehtaillen 205:ssä ottelussa tehopisteet 28+67=95. Heiskanen ilmoitti aikaisemmin, ettei aio osallistua Latviassa pelattaviin MM-kisoihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL