Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantanen järisyttävässä vireessä! – Coloradolle täydet pisteet maalijuhlista

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen tehoili.
AOP

NHL:n suurin mestarisuosikki tällä kaudella eli vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche jatkaa hirmuisessa iskussa. Avalanche kaatoi vieraskentällä melkoisten maalijuhlien jälkeen alkukauden yllättäjäjoukkue Philadelphia Flyersin. Ottelussa Avalanchen voiton takuumiehinä olivat tutut herrat ykköskentästä.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche nappasi runkosarjassa jo 30 voittonsa! Avalanche kaatoi vieraskaukalossa maalijuhlien jälkeen Philadelphia Flyersin. Avalanche oli John Tortorellan valmentamaa joukkuetta vahvempi 7-4 -lukemin. Voitto oli Avalanchelle viiden ottelun vieraskiertueella kolmas. Avalanche on Flyersin lisäksi kaatanut Ottawa Senatorsin ja Toronto Maple Leafsin vieraissa. Tappiot ovat tulleet Boston Bruinsia ja Montreal Canadiensia vastaan.

Avalanche palaa seuraavaksi kotiin ja pelaa ensi viikolla kaksi ottelua ennen NHL:n tähdistötaukoa, joka odottaa helmikuun vaihteessa. Tämän jälkeen joukkue suuntaa jälleen itään, kun tiedossa on matka New Yorkin alueelle ja sieltä itärannikon eteläosiin. Vieraskiertue kattaa yhteensä kuusi ottelua.

Avalanche katkaisi Flyersin viiden ottelun mittaisen voittoputken. Flyers pitää hallussaan Metropolien divisioonan toista sijaa vain kaksi pistettä New York Rangersin takana.

Vieraiden ykköstähti ottelussa oli kanadalaissentteri Nathan MacKinnon, joka vietti viiden tehopisteen iltaa. MacKinnon osui kahdesti ja teki esityön kolmeen maaliin. Logan O’Connor iski ottelussa kolme maalia, joista viimeinen meni tyhjiin. Ykköskentän suomalaistähti Mikko Rantanen iski otteluun kolme maalia ja nosti koko kauden maalisaldon 26 osumaan.

Flyersin tehomies ottelussa oli Cam Atkinson 1+2 tehoillaan. Carter Hart aloitti ottelun kotijoukkueen maalilla, mutta vaihdettiin toisessa erässä pois viiden päästetyn maalin jälkeen. Hart torjui kymmenen kertaa. Yhden maalin päästänyt Samuel Ersson koppasi yhteensä seitsemän vetoa. Avalanchen maalilla Alexandar Georgiev otti 34 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL