Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Teemu Pulkkinen teki käsittämättömän ratkaisun – Sulki samalla Leijonien ovet itseltään

Teemu Pulkkinen Traktor paidassa.
AOP

Hyökkääjä Teemu Pulkkinen on pelannut jo neljän kauden ajan Venäjän KHL:ssä. Venäjän aloittaman Ukrainan-sodan vuoksi lähes kaikki ulkomaalaispelaajat ovat poistuneet sarjasta, mutta Pulkkinen päätti toisin.

Hyökkääjä Teemu Pulkkinen on pelannut neljä melko tehokasta kautta Venäjän KHL:ssä seuroinaan Dinamo Minsk, Moskovan Dinamo, Lokomotiv Jaroslavl ja Traktor Tšeljabinsk. Viime kaudella Pulkkinen nakutti Traktorissa yhteensä 59 ottelussa 37 tehopistettä.

KHL:n pelaajatilanne muuttui kuitenkin radikaalisti helmikuussa, kun Venäjä aloitti sodan Ukrainassa hyökkäämällä maahan. Tämä johti siihen, että lähes kaikki ulkomaalaispelaajat poistuivat sarjasta ja ovat purkaneet sen jälkeen sopimuksiaan ja siirtyneet muualle. Pulkkinen kuului harvoihin poikkeuksiin.

Samaan aikaan kun monet muut pelaajat tiedottivat siirtyvänsä muualle, Pulkkinen pysyi hiljaa. Miehellä oli edelleen voimassa oleva sopimus Traktorin kanssa ja hän ei suostunut kommentoimaan tilannettaan esimerkiksi MTV:lle selväsanaisesti.

– Joo, ei mulla. En mä ole. Eikä tässä ole mitään. En mä halua tähän ottaa mitään kantaa, Pulkkinen totesi aiemmin kesällä.

Nyt Traktor on tehnyt uutisen kotisivuilleen paluustaan joukkueharjoituksiin ja kuvissa komeilee muun muassa Pulkkinen. Selvää on siis se, että Pulkkinen jatkaa Venäjällä.

Samalla Pulkkinen sulkee Suomen maajoukkueen ovet edestään. Leijonien johto on ilmoittanut jo aikoja sitten, että se ei valitse maajoukkueisiin yhtään Venäjällä pelaavaa pelaajaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL