Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jonathan Huberdeau NHL:n viikon ykköstähti

Jonathan Huberdeau
AOP

NHL on palkinnut menneen peliviikon kolme tähtipelaajaa ja kaksi kirkkainta tähteä löytyvät Yhdysvaltain Floridan osavaltiosta, kun ykköstähti meni Florida Panthersiin, ja kakkostähti Tampa Bay Lightningin riveihin. Viikon kolmostähti löytyy huomattavasti kylmemmistä olosuhteista Pennsylvanian osavaltiosta.

Florida Panthersin kärkihyökkääjä Jonathan Huberdeau on ollut koko alkukauden kovassa vireessä ja edellisellä peliviikolla hyökkääjän tehot nousivat mahtavaan liekkiin. Huberdeau iski kolmessa pelissä yhteensä yhdeksän tehopistettä, kun kanadalaislaituri teki yhden maalin ja antoi kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä.

Kovin tehoilta Huberdeaulla oli Buffalo Sabresia vastaan, jossa kanadalainen teki tehot 1+3 Panthersin voittaessa ottelun 7-4 -lukemin. Washington Capitalsia vastaan Huberdeau oli syöttämässä joukkueensa tasoitus- ja voittomaalia kolmannessa erässä, kun Panthers käänsi pelin 1-4 -tappioasemasta 5-4 -voitoksi kolmannen erän aikana.

Viikon kakkostähti oli Tampa Bay Lightningin ruotsalaistähti Victor Hedman. Hedman pelasi viikolla neljä kamppailua iskien yhteensä kahdeksan tehopistettä kahden maalin ja kuuden syöttöpisteen turvin. Kaksinkertainen Stanley Cup -mestari teki viikolla kaksi maalia St. Louis Bluesia vastaan pelatussa kotiottelussa kolmannen erän puolivälissä kääntäen 2-2 -tilanteen kotijoukkueen 4-2 -voitoksi. Loukkaantumisista alkukaudella kärsinyt Lightning on pelannut kaikesta huolimatta tuloksellisesti erittäin hyvää jääkiekkoa, sillä joukkue on kokenut vain viisi tappiota varsinaisella peliajalla.

Viikon kolmostähdeksi valittiin Pittsburgh Penguinsin kärkihyökkääjä Jake Guentzel. Yhdysvaltalaislaituri teki viikon kolmeen peliin tehot 5+1. Guentzel iski viikon päättäneessä vierasottelussa Vancouver Canucksia vastaan tehot 3+1, kun Penguins juhli 4-1 -vierasvoittoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL