Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Vajaanaisisen Saksan kamppailu ei riittänyt Venäjää vastaan

Nadezhda Morozova maalivahti Venäjä
AOP

Venäjä oli Saksaa vahvempi 3-2-lukemin naisten MM-kisojen sijoitusotteluiden ensimmäisellä kierroksella.

Avauserä meni vahvasti tunnustellessa. Joukkueet laukoivat yhteensä vain yhdeksän kertaa maalia kohti, eikä edes Venäjän yksi ylivoima tuonut tulosta.

Toisen erän alku toi heti muutosta, kun ensin Saksan Nicola Eisenschmid osui neljännellä minuutilla ja Venäjän Anna Savonina tasoitti reilua paria minuuttia myöhemmin. Tämän jälkeen kumpikin sortui muutamaan jäähyyn, mutta vasta Saksan Kerstin Spielberger kasvatti maalisaldoa tasakentällisin reilut kaksi minuuttia ennen loppua.

Venäjän päävalmentaja Jevgeni Bobariko herätteli joukkuettaan tässä kohtaa vaihtamalla maalinsuulle Valeria Merkuševan Nadezhda Morozovan tilalle.

Bobarikon konsteilla oli nopea vaikutus, sillä Veronika Korzhakova ja Oxana Bratiševa toivat Venäjän Saksan rinnalle ja ohi reilussa neljässä minuutissa päätöserässä. Saksa hallitsi tämän jälkeen peliä, muttei saanut tulosta edes kolmella ylivoimalla maalivahdin pois otostakaan huolimatta.

Venäjän päävalmentaja Bobariko oli tyytyväinen joukkueensa suoritukseen.

– Tämä oli meille tärkeä peli, koska pelasimme viidennestä sijasta, mikä antaisi meille oikeuden olla A-ryhmässä seuraavissa MM-kisoissa. Eilisen pelin jälkeen tytöt olivat henkisesti uupuneita, mutta he tekivät tänään hyvää työtä tehdäkseen kaikkensa voittaakseen pelin. He taistelivat kovasti.

Tasoitusmaalin iskenyt Korzhakova ylisti joukkueen venymiskykyä.

– Tämä oli meille vaikeaa, koska tiesimme, ettei meillä ole enää mahdollisuutta voittaa mitalia. Mutta tämä oli uusi päivä ja uusi peli. Käynnistyimme uudelleen ja meillä oli raikas mieli, raikkaat jalat ja kaikki tuoreena.

Saksan päävalmentaja Thomas Schädler totesi turnauksen olleen tärkeä opetusmielessä.

– Kokemus on meille tärkeä. Meillä oli todella hyviä pelejä korkealla tasolla. Nämä pelit haastavat joukkueemme toimimaan parhaansa mukaan kaikkina aikoina. He eivät ole tottuneet tähän sarjapeleissä. Kun he tekevät virheen joukkueensa kanssa, mitään ei tapahdu, mutta täällä kun teet virheen, useimmiten toinen joukkue tekee maalin. Tarvitsemme sitä kehittääksemme peliämme tulevaisuutta varten.

Voitollaan Venäjä eteni pelaamaan Japania vastaan paikasta ensi MM-kisojen A-lohkossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat