Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Islandersin venäläismaalivahdit tekivät harvinaista NHL-historiaa

NY Islandersin venäläismaalivahdit muodostavat yhden NHL:n parhaimmista tandemeista.
Ilya Sorokin ja Semjon Varlamov muodostavat NY Islandersille erinomaisen maalivahtitandemin. (AOP)

New York Islanders kaatoi NHL:n välierävaiheen ensimmäisessä ottelussa Tampa Bay Lightningin lukemin 2-1 ja siirtyi ottelusarjassa voitoin 1-0 -johtoon. Stanley Cup -finaaleihin päästäkseen tarvitaan neljä voittoa.

Ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa Islandersin ykkösmaalivahti Semjon Varlamov teki historiaa torjumalla pudotuspelikevään viidennen voittonsa ja neljännen putkeen.

Se tarkoittaa sitä, että kummallakin Islandersin maalivahdilla on nyt koossa neljä voittoa tai enemmän putkeen samoista pudotuspeleistä.

Varlamovin neljän ottelun voittoputki alkoi toisen kierroksen ottelusarjan neljännestä pelistä Boston Bruinsia vastaan ja sen jälkeen voittoja on tullut neljä perätysten.

Islandersin kakkosmaalivahti Ilya Sorokin torjui neljä perättäistä voittoa ensimmäisellä kierroksella Pittsburgh Penguinsia vastaan Islandersin matkatessa toiselle kierrokselle voitoin 4-2. Varlamov pelasi joukkueen maalilla ottelusarjan kahdessa Penguinsin voittoon päättyneessä ottelussa.

Venäläismaalivahtien saavutukseen ei ole NHL:n historiassa pystynyt kuin kaksi maalivahtitandemia aiemmin. Bruinsin Eddie Johnson ja Gerry Cheevers vuonna 1972 sekä Philadelphia Flyersin Pete Peeters ja Phil Myre vuonna 1980.

1972 Bruins voitti Stanley Cupin ja vuonna 1980 Flyers taipui Stanley Cup -finaaleissa Islandersille, joka otti ensimmäisen neljästä perättäisestä mestaruudestaan, joten tämä tilasto lupaa hyvää venäläistandemin joukkueelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL